Twentse Storm

Business Model Canvas

Elke klus begint bij ons met een hulpvraag. Want waar kunnen wij je mee helpen? Vooral bij nieuwe klanten starten wij met een sessie “Business Model Canvas”. Dit canvas model is een van de meest gebruikte modellen om een businessmodel te maken en in kaart te brengen. Aan de hand van de 9 bouwstenen die dit model biedt, beschrijf je jouw organisatie, het verdienmodel, de klanten en relaties en de leveranciers. Zo krijgen niet alleen wij inzicht in de organisatie, maar ook jij hebt hier veel aan. Het inzicht wat je krijgt door dit model en de vragen die wij op je afvuren helpen om sturing te geven en invulling aan de strategiebepaling.

Want waarin maak jij nu echt het verschil en wat maakt jou nu zo uniek. Het is vaak voor jezelf wel makkelijk aan te geven, maar is dat nu echt zo anders dan je concurrent? Met jouw input gaan we aan de slag en onderzoeken wij de klantsegmenten en jouw concurrenten. Wij analyseren het en zo ontstaat er een strategisch actie- en stappenplan. Zo heb je een document waarin alles over jouw bedrijf staat en de weg naar een onderbouwde en nieuwe toekomst.

Ga je starten met een nieuw bedrijf? De hele wereld staat nog voor je open. Wij helpen ook diverse starters op weg naar succes.