Twentse Storm

Social media

Social media is niet iets voor ‘even tussendoor’. Om succesvol te zijn op social media is het belangrijk om de kanalen goed te onderhouden. Keyword hierbij is: continuïteit. Voordat we gaan beginnen met het daadwerkelijk posten van berichten op de diverse kanalen, maken we een social media strategie. In deze strategie benoemen we de doelgroepen en doelstellingen. Hierbij leggen we tevens vast wat we precies gaan doen en hoe. Zo maken we meetbaar wat we precies bereiken.

Aan de hand van de social media strategie gaan we aan de slag om de gekozen middelen effectief in te zetten. We bieden hiervoor verschillende social media pakketten aan. Op maandelijkse basis helpen we bij het posten van berichten. Aan het eind van elke maand maken we een rapportage. Zo kunnen we precies zien wat er op jouw kanaal gebeurd, en kunnen we bijsturen wanneer nodig.

Het optimaliseren van je social media kanalen heeft vele voordelen. Door actief te zijn op social media verhoog je bijvoorbeeld je naamsbekendheid. Ook zorg je voor een betere ranking in Google en een groter bereik. Daarnaast kun je door de inzet van verschillende kanalen meer traffic generen naar de website. En als laatst, maar zeker niet onbelangrijk, je bent aanwezig bij je doelgroep!