Twentse Storm

Website ontwikkeling

Wij werken met diverse systemen. Het ene bedrijf wil namelijk een platform hebben als website en de ander wil graag een website puur voor de vindbaarheid. Voor elk vraagstuk gaan wij op zoek naar een passende oplossing. Wij werken daarom zowel met open source systemen als met maatwerksystemen, totaal afhankelijk van de doelstellingen en wensen van jou. De mogelijkheden zijn onbeperkt!
Onze kennis zetten wij niet alleen in voor de techniek achter de website. We leggen eerst een basis door te vragen naar de inhoud van de website en wat je ermee wilt bereiken. Een goede voorbereiding op de ontwikkeling van een website is het opzetten van wireframes. Een wireframe is een soort blauwdruk van de website. Alle functionaliteiten worden uitgewerkt en weergegeven. Hierdoor krijg je een goed beeld van de indeling van de website en hoe deze zal gaan werken.

Daarna gaan wij aan de slag met het webontwerp. En hier begint onze mooiste uitdaging. Wij streven er namelijk naar dat onze klanten zeggen: Wauw! De techniek van de website moet uiteraard goed zijn, maar een website is niets zonder een super vet ontwerp. Wij zorgen ervoor dat de website UX/UI zijn ontworpen, dit betekent dat wij kijken naar de gebruiker en hoe de gebruiker door de website gaat. Het draait immers om de gebruiker van de website.

Nadat de website live staat laten we je niet los. Want dan begint het feestje pas echt. Wij monitoren de gebruiker. Kan hij of zij alles vinden en hoe gaat de gebruiker door de website? Komen de aanvragen goed binnen en worden ze intern goed opgepakt. Dit alles om te streven naar het beste resultaat.