Twentse Storm

Grafisch ontwerper & Copywriter

Sonja Lozeman

Je zou het misschien niet zeggen, maar Sonja is al een oude rot in het vak. En dat is best handig! Want door haar jarenlange ervaring is ze van véle markten thuis. Ze werkt het liefst haar ontwerpklussen tot in de puntjes uit en zet tekstueel ook graag alle puntjes op de i. Ze heeft oog voor detail, is gepassioneerd en met een goede dosis focus krijgt ze haar klussen voor de deadline geklaard. Soms hoor je het in de verte al donderen maar als het moment daar is laat ze graag als een felle bliksemschicht van zich zien en horen.

Ik ben in mijn nopjes als álle elementen van een ontwerp kloppen

Sonja is in haar nopjes als álle elementen van een ontwerp kloppen. Authentiek beeld, goede teksten, typografie, lay-out, alles. Een bijzondere afwerking en de perfecte papiersoort doen haar hart nog sneller kloppen en dat is wat ze het liefste voor elkaar krijgt.

Naast haar werk komt haar oog voor detail ook op een heel ander vlak goed van pas. Ze speurt op rommelmarkten, in kringloopwinkels en op de meest uiteenlopende plekken naar de mooiste retro en vintage pareltjes en verzamelt ze in haar webshop.